ONZE VISIE

Een service verlenen die verder gaat dan alleen het transport van locatie tot locatie. Wij zijn er voor u en voor uw paard. 

PERSOONLIJK EN VERTROUWD

Wat zo’n 20 jaar geleden begon met paarden vanuit en naar Koeweit te vliegen middels een militair vliegtuig, is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in het wereldwijd transporteren van paarden. 

Horse E.T. is inmiddels een gevestigde naam in het wereld wijde luchttransport voor paarden, als gecertificeerd IATA agent hebben wij rechtstreeks contact met elke luchtvaartmaatschappij en kunnen wij u de beste connecties bieden.

ALLEEN HET BESTE VOOR U EN UW PAARD

Wij staan bekend om onze all–in service: elk land heeft zo zijn eigen import eisen, door onze goede contacten en samenwerking met agenten over de hele wereld kunnen wij ook in het land van bestemming alles voor u regelen. Denk aan de import permit, quarantaine en wegtransport naar de eindbestemming.

Op onze eigen locatie zijn alle faciliteiten aanwezig om uw paard in optimale conditie te houden tijdens de periode voorafgaande  aan de vlucht. Horse E.T. beschikt over 50 boxen in verschillende afdelingen, diverse zand en gras paddocks, stapmolen, meerdere trainingsbanen en longeer cirkels. Uw paarden krijgen meerdere malen gedurende de dag voer aangepast aan zijn/haar behoefte. Uiteraard krijgen uw paarden dagelijks ook voldoende beweging.  Horse E.T. draagt zorg voor alle documenten die nodig zijn voor de export / import  en /of Europees weg transport, zoals de bloedtesten, veterinaire keuringen, douane documenten, import/export permit etc.

Een van de Horse E.T. stallen