[vertalen] Horse E.T. heeft wekelijkse vluchten naar verschillende bestemmingen wereldwijd. Daardoor kunnen wij altijd een snel een passende vlucht voor uw paard verzorgen. Bij het transport van uw paard naar het buitenland komen er verschillende aspecten kijken: Het ophalen van uw paard, het naar de Horse E.T. (quarantaine) stal brengen, de vereiste bloed testen, veterinaire papieren, douane documenten, en meer. Alles wordt door ons eigen team uitgevoerd. En indien nodig kunnen wij uw paard ook nog laten beslaan door onze hoefsmid of zijn gebit laten nakijken door onze tandarts.

Kortom: Horse E.T.  neemt u alle zorgen uit handen.

De stal tot stal service die wij bieden is all inclusieve, waarbij  u constant op de hoogte wordt gehouden. Horse E.T. verzorgt ook regelmatig chartervluchten vanuit Europa naar internationale wedstrijden en shows.  Daarbij kunnen wij de zorg uit handen nemen van de ruiters en de benodigde testen laten uitvoeren alsmede het benodigde papierwerk in orde maken. Onze eigen professionele grooms zullen altijd aanwezig zijn bij de vlucht van uw paard. Zo kunt u zich bezighouden met de voorbereiding op de wedstrijd. Wij zullen ondertussen het vervoer in goede banen leiden.

Het welzijn van uw paard staat altijd voorop!

In de meeste gevallen worden de paarden klaargemaakt voor export in onze eigen stal. Wij hebben de beschikking over zeer ruime boxen in een 5* accommodatie. We verzorgen het transport vanaf iedere stal in Europa tot aan de stal van bestemming, Indien gewenst kunnen wij het hele traject voor u regelen of u begeleiden met de benodigde formaliteiten op uw eigen stal. Horse E.T. is tevens gespecialiseerd in chartervluchten voor uw wedstrijd- of showpaarden.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan

Na uw offerteaanvraag zorgen wij voor een vrijblijvende en gespecificeerde offerte waarin ieder aspect van het traject staat vermeldt. Ook op veterinair- en douanegebied verstrekken wij de voor u relevante informatie.